PIONER 14 ACTIVE PRO

PIONER 14 ACTIVE PRO

HINTA ALKAEN: 3,467 EUR

Värit:

Paino 220 kg
Pituus 411 cm
Leveys 173 cm
Suurin henkilömäärä 3/4 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 25 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 2,5 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 3,25 m

VANKKATEKOINEN JA MONIKÄYTTÖINEN MYYNTIMENESTYS

Tämä on Norjassa suosituin mallimme. 14 Active on erittäin helppokäyttöinen, vakaa, helposti ajettava ja vankkatekoinen vene, joka vaatii vain vähän kunnossapitoa. Siinä ensiluokkainen merikelpoisuus yhdistyy näyttävään ulkomuotoon. Korkeat laidat varmistavat turvallisen ja mukavan venematkan aallokossakin.

Pioner 14 Active tarjoaa hyvän vastineen rahoille. Tämän mallin monikäyttöisyys ja vankka rakenne keräävät kiitoksia. Sitä on helppo käsitellä ja kuljettaa. Integroitujen köysiholkkiläpivientien ansiosta se on helppo nostaa vedestä ja laskee veteen nostolenkkien ja nosturin avulla. Pioner 14 Active tarjoaa väljät tilat neljälle henkilölle. Sen konetehoksi soveltuu parhaiten 9,8–20 hevosvoimaa.

Varustamme veneet ammattilaiskäyttäjille heidän toiveittensa ja tarpeittensa mukaan. Saatavana on lisävarusteita, värivaihtoehtoja ja muita mukautusratkaisuja.

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.