ESITTELYSSÄ PIONER

NORJALAISTA LAATUA – HELPPOA VENEILYÄ

Pioner-veneitä on suunniteltu ja valmistettu Norjassa vuodesta 1959. Veneitä on myyty maailmanlaajuisesti lähes 350 000 kappaletta.

Norjassa näitä veneitä myy 80 jälleenmyyjän valtakunnallinen verkosto. Eri puolilla Eurooppaa toimii noin 50 jälleenmyyjää ja maahantuojaa. Pioner tekee yhteistyötä moottoritoimittajien Yamaha, Mercury, Honda, Tohatsu, Suzuki ja Evinrude kanssa.

SAATAVANA KAIKKIALLA EUROOPASSA

Pioner kuuluu Norjan tunnetuimpien venemerkkien joukkoon. Sen myynti kasvaa vahvasti myös Euroopassa, mistä olemme todella ylpeitä.

Ainutlaatuiset rotaatiovalamalla valmistetut veneet ovat suosittuja Norjassa. Veneitä myydään myös Saksaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Isoon-Britanniaan, Islantiin, Alankomaihin, Ranskaan, Espanjaan ja Sveitsiin.

Pionerin valikoimaan kuuluu nykyään kymmenen venemallia. Ne soveltuvat yhtä hyvin sisävesille kuin rannikkokäyttöönkin.

YLIMÄÄRÄISTÄ TURVAA VENEENOSTAJALLE

Tavoitteenamme on, että kaikilla Pioner-veneillä on norjalaisen Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) -luokituslaitoksen tyyppihyväksyntä. Veneenostajalle se on ylimääräinen turvallisuustakuu.

DNV-GL valvoo tuotantoamme, testaa ja hyväksyy venemallimme ja varmistaa, että Pioner-veneet täyttävät EU-direktiivien ja -asetusten CE-merkinnöille asettamat vaatimukset. Vuonna 2016 DNV-GL on uudelleensertifioinut kaikki Pioner-veneiden mallit EU:n uuden huvivenedirektiivin (2013/53/EU) mukaisiksi.

AINUTLAATUINEN VALMISTUSMENETELMÄ

Pioner-veneet on valmistetaan rotaatiovalamalla polyeteenistä, joka on erittäin lujatekoinen ja kulutusta kestävä materiaali. Veneisiin on myös lisätty UV-suojaus. Rotaatiovalun avulla veneet valetaan yhtenä kappaleena. Ne kestävät kovaakin rasitusta, kuten kolhuja, iskuja, suuria lämpötilaeroja ja auringonpaistetta.

Veneet ne ovat lähes huoltovapaita ja niiden käyttöikä on pitkä. Nämä ominaisuudet ovat tehneet Pioner-veneistä suosittuja.

Myös ympäristöasiat ovat meille tärkeitä, ja modernit Pioner-veneet onkin valmistettu täysin kierrätettävästä materiaalista.

Tuotantoamme valvotaan hyvin tarkkaan. Noudatamme ISO-sertifioitua laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmää. Tämä yhdistettynä henkilökunnan vankkaan osaamiseen takaa Pioner-veneiden korkean laadun.