Pioner 15 Allround

Uusi kansanvene – edullinen ja monipuolinen vene sopii helppoihin päiväretkiin ja kalastukseen.

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

6,200 EUR

5 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Pioner 15 Allround kuuluu Norjan suosituimpiin vapaa-ajanveneisiin. Tämän uuden veneen suunnittelu perustuu menestyksen varmistavien tekijöiden ottamiseen huomioon. Meillä on nyt ilo esitellä helppokäyttöinen, turvallinen ja vakaa uudella tavalla muotoiltu Pioner-vene.

Vene on turvallinen ja suunniteltu moneen eri käyttöön kalastukseen, perheveneilyyn, kuljetuksiin, työtehtäviin ym.

Tämä tilava 15-jalkainen vene tarjoaa runsaasti tilaa ja on vakaa ja merikelpoinen. Säilytystilojen kaltaiset ratkaisut pitävät tavarat järjestyksessä. Lisäksi veneeseen on saatavana erilaisia lisävarusteita ja ratkaisuja käyttäjien omien toiveiden mukaan.

Yksityiskohdat
Paino 310 kg
Pituus 470 cm
Leveys 180 cm
Suurin henkilömäärä 5 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)
Max hv/KW 40/29,9 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 3,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 11 jalkaa

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.