Pioner 15 Allround

Uutuus – uusi kansanvene

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

6,363 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Pioner 15 Allround kuuluu Norjan suosituimpien vapaa-ajanveneiden kokoluokan joukkoon. Tämän uuden veneen suunnittelu perustuu menestyksen varmistavien tekijöiden ottamiseen huomioon. Meillä on ilo esitellä helppokäyttöinen, turvallinen ja vakaa uudella tavalla muotoiltu Pioner-vene.

Se on monikäyttöinen. Veneeseen noustessa odottaa turvallinen ja mukava matka esimerkiksi kalastamaan, koko perheen retkille tai harrastamaan vesiurheilulajeja. Lisäksi vene soveltuu kuljettamiseen ja työveneeksi.

Tilavassa 15-jalkaisessa veneessä on hyvin tilaa viidelle hengelle. Säilytystilojen kaltaiset ratkaisut pitävät tavarat järjestyksessä. Lisäksi veneeseen on saatavana erilaisia lisävarusteita omien toiveiden mukaan.

Yksityiskohdat
Paino 310 kg
Pituus 470 cm
Leveys 180 cm
Suurin henkilömäärä 5 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Max hv/KW 40/29,9 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 3,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 11 jalkaa

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.