Pioner 14 Fisher

Täydellinen kalakaveri

Värit:

Vakioväri

Perushinta:

8,900 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Meillä on ilo esitellä viimeinkin uutuutemme PIONER 14 FISHER!

Tämä malli perustuu myyntimenestykseksi nousseeseen Pioner 14 Active -veneeseemme. Pioner 14 Fisher on tarkoitettu kalastamisesta ja mielenkiintoisista päivistä vesillä pitäville. Vene on suunniteltu yhteistyössä team Colibrin kanssa, joten se sisältää kalastajille ihanteellisesti soveltuvia ratkaisuja. Tutustu Team Colibriin Facebookissa tai osoitteessa teamcolibri.blogspot.com.

Pioner 14 Fisher -veneen runko on hiljainen materiaalinsa ja valmistusmenetelmiensä ansiosta. Pioner 14 Fisher on erittäin vankkatekoinen ja vakaa. Vene on helppo pitää kunnossa, ja saat hyvän vastineen rahoille. Siinä on runsaasti tilaa varusteille ja kookas heittokalastuskansi. Lisäksi keulaan voidaan kiinnittää sähkömoottori.

Yksityiskohdat
Paino 220 kg
Pituus 411 cm
Leveys 173 cm
Suurin henkilömäärä 3/4 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 25 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 2,5 m / 8 Jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli 3,25 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.