Pioner 14 Fisher

Kalastajan paras ystävä. Tämä malli on suunniteltu niille, jotka rakastavat kalastusta ja jännittäviä päiviä vesillä.

Värit:

Vakioväri

Perushinta:

11,611 EUR

3/4 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Tämä malli perustuu myyntimenestykseksi nousseeseen Pioner 14 Active -veneeseemme. Pioner 14 Fisher on suunniteltu niille, jotka rakastavat kalastusta ja jännittäviä päiviä vesillä. Vene kehitettiin yhteistyössä ”Team Colibri” -blogin kanssa, mikä takaa optimaaliset ratkaisut aktiivikalastajille. Tutustu Team Colibriin Facebookissa tai osoitteessa teamcolibri.blogspot.com.

TVeneen runko on hiljainen materiaalinsa ja valmistusmenetelmiensä ansiosta. Pioner 14 Fisher on erittäin vakaa ja kestävä vene, joka on helppo huoltaa ja jolla saat hyvän vastineen rahoille. Siinä on runsaasti tilaa varusteille ja kookas heittokalastuskansi. Se voidaan varustaa myös lisävarusteena saatavalla, eteen asennettavalla sähkömoottorilla.

Yksityiskohdat
Paino 220 kg
Pituus 411 cm
Leveys 173 cm
Suurin henkilömäärä 3/4 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 25 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 2,5 m / 8 Jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli 3,25 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.