Moderni nuorisovene

Hauskaa

Pioner GO

Pioner GO on paras venemalli tutustua veneilyyn. Pieni pulpettivene joka on kehitetty yhteistyössä nuorten kanssa. Siksi tämä on paras valinta nuorelle veneilijälle!

VÄRIT:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

4,447 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Modernilla runkomuotoilulla Pioner GO on helposti plaaniin nouseva vene joka on myös vakaa ja turvallinen. Vene on pituudeltaan 12,5 jalkaa mutta veneen käytännöllisten ratkaisujen ansiosta se tuntuu isommalta sisäpuolelta. Monet säilytystilat mahdollistavat mukana olevien tavaroiden saamisen kansien alle piiloon. Ohjauspulpetin rohkea muotoilu antaa hyvin tilaa jaloille sekä kuppimaisesti muotoiltu takapenkki kahdelle tekee veneestä helposti ajettavan. Integroidut kiinnityspisteet helpottavat laituriin kiinnittymistä. Paras tapa tutustua veneilyyn.
Ota ystävät mukaan veneeseen ja retkelle saaristoon! Kahdella USB-pistokkeella ei ole pelkoa että matkapuhelimesta loppuu virta. Navigointivalo, uimaportaat sekä istuintyynyt löytyvät lisävarustelistalta. Ota mukaan kylmät juotavat Pionerin omassa 20 litran kylmäboxissa! Pioner GO on täydellinen valinta nuorelle veneilijälle, ensimmäiseksi veneeksi tai päivitykseksi pienemmästä veneestä. Tee omat kesämuistosi Pioner GO veneellä!

Yksityiskohdat
Paino 185 kg
Pituus 380 cm
Leveys 160 cm
Suurin henkilömäärä 4 (CE-kategori C)
Suurin hevosvoimateho 20/15
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 2,75 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 3,0 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.