Pioner Multi III

Pioner Multi III selviytyy monista erilaisista kuljetustehtävistä – materiaaleista eläimiin, pieniin ajoneuvoihin ja sukellusvarusteisiin.

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

13,990 EUR

8-10 (CE category C/D DNV Certification)

Kuvaus

Nimi kertoo kaiken. Pioner Multi on niin älykkäästi suunniteltu, että sitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin – pelastusveneenä (poliisi, palokunta ja ambulanssi), kalastusveneenä, sukeltajien veneenä ja vuokraveneenä. Ammattilaiset ihastuivat tähän veneeseen jo kauan sitten, sillä siinä on kaikenlaisia hienouksia ja valtava kantokyky, peräti 1122* kg.

Keulaportti lasketaan alas ruostumattomalla vinssillä, mikä helpottaa veneeseen astumista ja siitä poistumista sekä lastaamista ja purkamista. Pioner Multi liukuu vaivattomasti aaltojen yli ja on erittäin merikelpoinen – ja se soveltuu moneen muuhunkin kuin vain ammattikäyttöön.

Yksityiskohdat
Paino 466 kg
Pituus 530 cm
Leveys 215 cm
Suurin henkilömäärä 8-10 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)
Max hv/ KW 80 / 59,7
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 3,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 3,5 jalkaa

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.