PIONER MULTI III

PIONER MULTI III

HINTA ALKAEN: 14,235 EUR

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Paino 466 kg
Pituus 530 cm
Leveys 215 cm
Suurin henkilömäärä 8-10 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Max hv/ KW 80 / 59,7
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 3,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 3,5 jalkaa

VESILLÄ VASTAAN TULEVAT HAASTEET TÄYTYY HALLITA

Jo nimi sanoo sen. Pioner Multi on suunniteltu useisiin käyttötarkoituksiin: valmiusveneeksi, kalastusveneeksi, sukeltajien veneeksi ja kesämökkiveneeksi. Ammattilaiset ihastuivat tähän veneeseen jo kauan sitten. Siinä on useita hienouksia ja suuri kantavauus.

Keulaportti on nyt kokonaista 92 cm leveä. Se lasketaan alas ruostumattomasta teräksestä valmistetun vinssin avulla helpottamaan veneeseen astumista ja siitä poistumista sekä kuormaamista. Vene nousee helposti liukuun ja on erittäin merikelpoinen. Monet muutkin kuin ammattikäyttäjät tarvitsevat Pioner Multi -venettä.

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.