Kumppanisi tunturijärvillä

Upea soutuvene

Pioner 11 Easy

Moderni ja turvallinen vene. Pioner 11 Easy on ”huolettoman veneilyn” vertauskuva. Sähkömoottori takaa kestävän veneilyn.

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

3,164 EUR

3 (CE-kategoria D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Tyylikkään muotoilun ja näppärän kokonsa ansiosta tämä helposti ohjattava vene tarjoaa sinulle upeita päiviä vesillä. Nykyaikainen ja turvallinen vene, jonka voit helposti laittaa traileriin ja ajaa haluamallesi järvelle. Se on täydellinen soutuvene sisävesille ja tunturijärville.

Pioner 11 Easy voidaan varustaa sähkömoottorilla mukavaa ja hiljaista veneilyä varten. Vene on itsetyhjentyvä, erittäin vakaa ja kestävä, ja se on suunniteltu tiheään käyttöön.

Airot (pari) ja airot vakiona.

Yksityiskohdat
Paino 130 kg
Pituus 350 cm
Leveys 150 cm
Suurin henkilömäärä 3
Suurin hevosvoimateho 4/ 3,0
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli
Kaasu-/vaihdekaapeli
Tavalliset airot 9 jalkaa 270 cm

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.