Pioner 12 Maxi

Vankkatekoista turvallisuutta tulevaisuutta varten

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

3,354 EUR

4 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Uusi Pioner 12 Maxi on moderni, turvallinen ja monikäyttöinen vene. Vene on itsetyhjentyvä, liukuu kevyesti, liikkuu vakaasti ja kestää kulutusta. Pioner on rotaatiovaletuissa veneissä markkinajohtaja, ja uudessa Pioner 12 Maxi -mallissa valmistusmenetelmän edut on hyödynnetty entistä paremmin. Kaksoisrungon ansiosta vene on erittäin turvallinen, ja lattian ja rungon tiivis yhteys tekee veneestä entistä vakaamman ja vankemman.

Veneessä on tilaa 3–4 hengelle. Veneen korkeat laidat varmistavat mukavan ja kuivan venematkan. Pitkittäissuuntaisen istuimen ansiosta myös veneen soutaminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Yksityiskohdat
Paino 160 kg
Pituus 381 cm
Leveys 165 cm
Suurin henkilömäärä 4 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 15 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 2,75 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 2,75 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.