PIONER 12 MAXI

PIONER 12 MAXI

HINTA ALKAEN: 3,304 EUR

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Paino 160 kg
Pituus 381 cm
Leveys 165 cm
Suurin henkilömäärä 4 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 15 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 2,75 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 2,75 m

VANKKATEKOISTA TURVALLISUUTTA TULEVAISUUTTA VARTEN

Pioner 12 Maxi on moderni ja turvallinen vene, jonka käyttöalue on laaja. Vene on itsetyhjenevä, liukuu kevyesti ja kulkee varmasti ja vakaasti. Pioner on rotaatiovaletuissa veneissä markkinajohtaja, ja uudessa Pioner 12 Maxi -mallissa valmistusmenetelmän edut on hyödynnetty entistä paremmin. Kaksoisrungon ansiosta vene on erittäin turvallinen, ja lattian ja rungon tiivis yhteys tekee veneestä entistä vakaamman ja vankemman.

Veneessä on tilaa 3–4 hengelle. Korkeat laidat varmistavat kuivan ja mukavan venematkan. Pitkittäissuuntaisen istuimen ansiosta myös soutaminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.