320 Steady by Pioner

320 steady by pioner on tukeva, turvallinen ja vakaa vene

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

2,815 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Malli on itsestään tyhjenevä, kantavuudeltaan runsas ja ajo-ominaisuuksiltaan erinomainen, varustettu 9,9 tai 15 hv:n moottorilla. Alumiinikiskot vakiona sekä suuri, lukittava säilytystila polttoainesäiliölle ja varusteille. Konsoli, jossa on vedenpitävä säilytystila ja tilaa instrumenteille, on saatavana lisävarusteena.

Konsoli on helppo irrottaa veneen koon pienentämiseksi. Kaikki Steady-veneet ovat saatavina punaisina tai tummanharmaina.

Yksityiskohdat
Paino 115 kg
Pituus 310 cm
Leveys 145 cm
Suurin henkilömäärä 4 (CE-kategoria D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 15 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 11 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.