320 STEADY BY PIONER

320 STEADY BY PIONER

HINTA ALKAEN: 2,415 EUR

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Paino 115 kg
Pituus 310 cm
Leveys 145 cm
Suurin henkilömäärä 4 (CE-kategoria D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 15 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 11 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli

320 STEADY BY PIONER ON TUKEVA, TURVALLINEN JA VAKAA VENE

Malli on itsestään tyhjenevä, kantavuudeltaan runsas ja ajo-ominaisuuksiltaan erinomainen, varustettu 9,9 tai 15 hv:n moottorilla. Alumiinikiskot vakiona sekä suuri, lukittava säilytystila polttoainesäiliölle ja varusteille. Konsoli, jossa on vedenpitävä säilytystila ja tilaa instrumenteille, on saatavana lisävarusteena.

Konsoli on helppo irrottaa veneen koon pienentämiseksi. Kaikki Steady-veneet ovat saatavina punaisina tai tummanharmaina.

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.