PIONER 13

PIONER 13

HINTA ALKAEN: 3,193 EUR

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Paino 155 kg
Pituus 393 cm
Leveys 155 cm
Suurin henkilömäärä 4 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 8 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 3,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli

HUOLETONTA VENE-ELÄMÄÄ

Pioner 13 tekee veneen omistamisesta vaivatonta. Se liukuu hyvin ja on vakaa ja helposti ohjattava. Veneen mainioita meriominaisuuksia arvostavat niin uudet veneenomistajat kuin kokeneet veneilijätkin. Vene sopii pienemmille nelitahtimoottoreille ja soutamiseen.

Vakiomalli on tilava, ja siinä on hyvin tilaa viidelle hengelle. Laukut, varusteet ja polttoainesäiliö mahtuvat kahteen tilavaan ja lukittavaan säilytystilaan. Veneen voi halutessa varustaa sivukaitein ja pehmustetyynyin.

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.