Pioner 13

Huoletonta vene-elämää

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

3,592 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Pioner 13 tekee veneen omistamisesta vaivatonta. Se liukuu hyvin ja on vakaa ja helposti ohjattava. Veneen mainioita meriominaisuuksia arvostavat niin uudet veneenomistajat kuin kokeneet veneilijätkin. Vene sopii pienemmille nelitahtimoottoreille ja soutamiseen.

Vakiomalli on tilava, ja siinä on hyvin tilaa viidelle hengelle. Laukut, varusteet ja polttoainesäiliö mahtuvat kahteen tilavaan ja lukittavaan säilytystilaan. Veneen voi halutessa varustaa sivukaitein ja pehmustetyynyin.

Yksityiskohdat
Paino 155 kg
Pituus 393 cm
Leveys 155 cm
Suurin henkilömäärä 4 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 8 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 3,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.