Pioner 13

Huoletonta vene-elämää

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

3,592 EUR

4 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Pioner 13 tekee veneen omistamisesta vaivatonta. Tämä vene on vakaa ja helposti ohjattava. Hyvän merikelpoisuuden ansiosta sitä arvostavat niin uudet veneenomistajat kuin kokeneet veneilijätkin. Vene sopii pienemmille nelitahtimoottoreille ja soutamiseen.

Vakiomalli on tilava, ja siinä on hyvin tilaa neljälle hengelle. Laukut, varusteet ja polttoainesäiliö mahtuvat kahteen tilavaan ja lukittavaan säilytystilaan. Veneen voi halutessa varustaa sivukaiteilla ja tyynysarjalla.

Airot (pari) ja airot vakiona.

Yksityiskohdat
Paino 155 kg
Pituus 393 cm
Leveys 155 cm
Suurin henkilömäärä 4 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 8 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 3,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli
Tavalliset airot 8 jalkaa 240 cm

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.