Pioner Trio

Jännittävä ja vankka polkuvene. Suosikki leirintäalueilla.

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

5,803 EUR

Kuvaus

Trio on hauska ja erilainen venevaihtoehto perinteiselle veneelle, se kokoaa koko perheen yhteiseen toimintaan. Trio on moderni, käytännöllisesti sisustettu ja varustettu viidellä istuimella. Kaksi istuinta voidaan laskea alas ja muuttaa isoksi aurinkotuoliksi. Veneeseen voidaan asentaa jälkikäteen nousua helpottavat kaiteet. Pioner Trio on itsetyhjentyvä.

Polkuveneet sopivat hyvin auringonottoon, huviajeluun, leikkeihin ja urheiluun vesillä. Polkuvene vie sinut suoraan lomatunnelmaan. Polkuveneitä vuokrataan yleensä rannoilla, huvipuistoissa, leirintäalueilla ja muissa matkailukohteissa. Mutta entäpä jos omistaisit sellaisen itse? Nauti idyllisestä rauhallisesta veneilystä, anna lasten leikkiä vedessä ja hyödynnä tilaisuus jalkatreeniin.

Pioner edustaa norjalaisia laatutuotteita ja on ollut yksi Euroopan suurimmista polkuveneiden valmistajista jo vuosien ajan.

Yksityiskohdat
Paino 175kg
Pituus 375cm
Leveys 190cm
Suurin henkilömäärä 5
Suurin hevosvoimateho
Rikipituus
Ohjauskaapeli
Kaasu-/vaihdekaapeli

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.