Pioner 14 Active

Tässä veneessä yhdistyvät perinteet ja turvallisuus sekä moderni muotoilu. Kansanvene numero yksi.

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

4,900 EUR

3/4 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Pioner 14 Active -mallissa yhdistyvät klassiset linjat ja hyvät ajo-ominaisuudet nykyaikaisiin yksityiskohtiin ja kauniiseen työnjälkeen.

Köysien läpiviennit on integroitu runkoon. Paapuurin puolelle on integroitu pitkänomainen säilytyslokero venekoukkuja tai onkivapoja varten, ja tyyrpuurin puolella on myös pienempiä lokeroita matkapuhelimelle, lompakolle jne. Lisäksi veneessä on akun säilytyslokero, tilaa polttoainesäiliölle soutupenkin alla ja kaksi säilytyslokeroa keskipenkin alla.

Veneessä on erittäin hyvä kelluvuus, korkea pohja, ja se sopii erinomaisesti 4-tahtimoottoreille. Korkeat laidat varmistavat kuivan ja mukavan venematkan aallokossakin. Pioner 14 Active on tilava vene, jossa on tilaa neljälle hengelle ja joka tarjoaa aktiivisille veneilijöille paljon veneilyiloa.

Yksityiskohdat
Paino 220 kg
Pituus 411 cm
Leveys 173 cm
Suurin henkilömäärä 3/4 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 25 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 2,5 m / 8 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli 3,25 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.