Pioner 14 Active

Uusi kansanvene

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

4,900 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Pioner 14 Active kuuluu uusimpien malliemme joukkoon. Siinä klassiset linjat ja ajomukavuus yhdistyvät moderneihin yksityiskohtiin sekä näyttävään viimeistelyyn.

Köysien holkit on integroitu runkoon. Säilytystila veneen vasemmalla puolella sopii pitkänomaisille esineille, kuten venekoukulle ja onkivavoille. Veneen oikealla puolella on säilytystilaa pienemmille esineille, kuten mobiililaitteille ja lompakoille. Veneessä on myös akkutila, paikka polttoainesäiliölle perässä olevan istuimen alla sekä kaksi säilytyslokeroa keski-istuimen alla. Veneen kantokyky on suuri. Siinä on korotettu lattiataso, ja vene soveltuu erinomaisesti nykyaikaisille nelitahtimoottoreille. Korkeat laidat varmistavat kuivan ja mukavan venematkan aallokossakin. Pioner 14 Active on tilava 14-jalkainen vene, jossa on tilaa neljälle hengelle ja joka tarjoaa aktiivisille veneilijöille paljon veneilyiloa.

Yksityiskohdat
Paino 220 kg
Pituus 411 cm
Leveys 173 cm
Suurin henkilömäärä 3/4 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 25 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 2,5 m / 8 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli 3,25 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.