Pioner 8 Mini

Lasten suosikki. Pioner 8 Mini on uskomattoman vähän huoltoa vaativa, eikä sinun tarvitse huolehtia veneen vahingoittumiseste vedettäessä rantaan kivien yli – sillä sitä varten se on tehty.

Värit:

Vakioväri

Perushinta:

1,824 EUR

2 (CE-kategoria D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Pioner 8 Mini on vene monenlaiseen käyttöön. Kun laitat sen auton katolle, voi seikkailu alkaa. Voit käyttää sitä yhdysveneenä pääveneeseen, hinata sitä isomman veneen perässä tai antaa lasten oppia veneilytaitoja tämän vakaan veneen avulla.

Mallia käytetään usein yksinkertaisena ja kevyenä harrastuskalastusveneenä rauhallisilla vesillä.

Pioner 8 Mini on pienen moottorinsa ansiosta nopea vesillä, mutta sitä voi myös soutaa helposti. Pitkittäissuuntainen istuin tarjoaa optimaalisen istumismukavuuden. Hinattaessa airot voidaan kiinnittää helposti hihnoilla.

Yksityiskohdat
Paino 54 kg
Pituus 242 cm
Leveys 134 cm
Suurin henkilömäärä 2 (CE-kategoria D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 3,5 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli
Kaasu-/vaihdekaapeli

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.