Pioner 8 Mini

Lasten ensimmäinen vene

Värit:

Vakioväri

Perushinta:

1,824 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Pioner 8 Mini on vene monenlaiseen käyttöön. Kun laitat sen auton katolle ja otat matkalle mukaan, voit käyttää venettä missä ja milloin vain. Voit käyttää sitä yhdysveneenä pääveneeseen, hinata sitä isomman veneen perässä tai antaa lasten oppia veneilytaitoja tämän vakaan menijän avulla.

Pioner 8 Mini on varsin nopea pientä moottoria käytettäessä ja helpposoutuinen. Pitkittäissuuntainen istuin tarjoaa istumismukavuutta. Airot voi kiinnittää hihnoilla hinauksen ajaksi.

Yksityiskohdat
Paino 54 kg
Pituus 242 cm
Leveys 134 cm
Suurin henkilömäärä 2 (CE-kategoria D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 3,5 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli
Kaasu-/vaihdekaapeli

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.