Venemallit

Ohjauspulpetti

Ohjauspulpetilla varustettu vene soveltuu erinomaisesti helppoon veneilyyn, kuten kalastukseen, vesiurheiluun, sujuviin kuljetuksiin ja huvimatkoihin. Pulpettivene on moottorivene, joka on varustettu ohjauskonsolilla (pulpetilla), tuulilasilla ja perämoottorilla.

Pioner 16 Explorer

Perushinta: 8,903 EUR

Pioner 15 Allround

Perushinta: 6,200 EUR

Pioner Multi III

Perushinta: 13,990 EUR

Pioner 14 Active

Perushinta: 4,900 EUR

Pioner 17 Flexi

Perushinta: 14,228 EUR

400 Steady by Pioner

Perushinta: 4,642 EUR

Ohjauspulpetilla varustetut veneet

Pioner-veneille on useita erilaisia ohjauspulpetteja, jotka soveltuvat vesiurheiluun, kalastukseen ja yksinkertaisiin kuljetuksiin.Vankka, ketterä ja helppokäyttöinen vene mahdollistaa helpon veneilyn. Ohjauspulpetit helpottavat veneilyä, ja niitä käyttävät sekä aloittelijat että ammattilaiset.

Ohjauspulpetilla varustetuilla veneillä on monia käyttötarkoituksia. Niiden hallinta on koon puolesta helppoa ja niillä on helppo telakoitua laituriin. Pulpettiveneet ovat yleensä avoveneitä, jotka soveltuvat parhaiten päiväretkille ja erilaisiin vesiurheilulajeihin, kuten vesihiihtoon. Veneessä on runsaasti tilaa sekä matkustajille että pakkauksille. Meripelastus- ja rannikkovartiostot käyttävät pulpettiveneitä myös partioveneinä. Niitä kutsutaan joskus myös keskikonsoliveneiksi.