260 Steady by Pioner

260 Steady by Pioner – helposti plaanaava, vakaa ja helppo soutaa. Steady-malleja on käytetty pitkään työ- ja perheveneinä.

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

1,784 EUR

3 (CE-kategoria D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Suuri kantavuus ja vakaus tekevät tästä mallista erinomaisen jollan aikuisille, nuorille ja lapsille. Rakenteen ansiosta vene on hyvin kelluva ja turvallinen ajaa. Lisävarusteena on saatavana yksi ohjauskonsoli.

Vakiona on turvaköysi sivulaidassa ja kiinnitys airojen kiinnittämiseksi kuljetuksen ajaksi. Tyhjennystulppa peräpeilissä. Kaikki Steady-veneet ovat saatavina punaisina tai tummanharmaina.

Yksityiskohdat
Paino 60 kg
Pituus 254 cm
Leveys 135 cm
Suurin henkilömäärä 3 (CE-kategoria D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 8 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 7 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.