260 STEADY BY PIONER

260 STEADY BY PIONER

HINTA ALKAEN: 1,749 EUR

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Paino 60 kg
Pituus 254 cm
Leveys 135 cm
Suurin henkilömäärä 3 (CE-kategoria D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 8 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 7 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli

260 STEADY BY PIONER ON HELPOSTI LIUKUVA, VAKAA JA HYVÄ SOUTAA

Runsas kantavuus ja korkealuokkainen vakaus tekevät tästä veneestä suosikin kaikenikäisille veneiden ystäville. Veneen muotoilun ansiosta se on erittäin kelluva ja turvallinen kuljettaa. Konsoli voidaan toimittaa lisävarusteena.

Turvaköydet ja kiinnityskohdat kyljen yläreunassa airojen kiinnittämiseksi kuljetuksen aikana ovat vakiovarusteita. Tyhjennystulppa peräpeilissä. Kaikki Steady-veneet ovat saatavina punaisina tai tummanharmaina.

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.