400 Steady by Pioner

400 Steady by Pioner on markkinoiden käytännöllisin, vakain ja merikelpoisin pienvene. Kaikkia kolmea Steady by Pioner -sarjan mallia käytetään usein työveneinä (kalanviljelylaitokset, satamat).

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

4,642 EUR

5 (CE-kategoria C DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Tämä malli on itsetyhjentyvä, ja sillä on erinomainen kantokyky, vakaus ja ajo-ominaisuudet. Ihanteellinen vapaa-ajanvene tai työvene. Vähäisen huoltotarpeen ansiosta voit viettää enemmän aikaa vesillä. Rakenteen ansiosta vene on hyvin kelluva, sujuvakulkuinen ja turvallinen ajaa.

Steady 400 voidaan päivittää helposti lisävarusteilla, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kaiteilla, konsolilla, jossa on tilaa akulle, tuulilasille, tuulilasin kaarelle, sekä pehmustetulla selkänojalla ja valaistulla targakaarella.

Yksityiskohdat
Paino 200 kg
Pituus 400 cm
Leveys 180 cm
Suurin henkilömäärä 5 (CE-kategoria C DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 40/29,9
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 11 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.