400 Steady by Pioner

400 steady by pioner on käyttäjäystävällinen, vakaa ja merikelpoinen vene

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

4,645 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Malli on itsestään tyhjenevä ja siihen mahtuu mukavasti viisi ihmistä. Erinomainen kantavuus, vakaus ja ajo-ominaisuudet tekevät tästä ihanteellisen loma-asuntoveneen tai työhevosen. Vähäisen huollon ansiosta voit viettää enemmän aikaa vesillä. Veneen muotoilun ansiosta se on erinomaisen kelluva, sujuvakulkuinen ja turvallinen kuljettaa.

Steady BY PIONER 400 voidaan päivittää helposti lisävarusteilla, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla kiskoilla, konsolilla (jossa on tilaa akulle, tuulilasille, tuulilasin kiskolle) sekä pehmustetulla selkänojalla ja lyhtymastolla. Kaikki Steady-veneet ovat saatavina punaisina tai tummanharmaina.

Yksityiskohdat
Paino 200 kg
Pituus 400 cm
Leveys 180 cm
Suurin henkilömäärä 5 (CE-kategoria C DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 40/29,9
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 11 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.