Venemallit

Kalastusvene

Kalastusvene on mukautettu kalastukseen. Se on suunniteltu mahdollisimman hiljaiseksi, ja siinä on runsaasti tilaa laitteille. Vapatelineet, kalastustuolit, piirturit ja luotain ovat yleisiä varusteita urheilukalastusveneissä.

Pioner 16 Explorer

Perushinta: 7,990 EUR

Pioner 15 Allround

Perushinta: 5,589 EUR

Pioner Multi III

Perushinta: 11,842 EUR

Pioner 14 Active

Perushinta: 4,044 EUR

Pioner 14 Fisher

Perushinta: 9,893 EUR

Pioner 13

Perushinta: 2,890 EUR

Laadukkaat kalastusveneet

Vapaa-ajankalastajat käyttävät mielellään kestävää urheiluvenettä, kuten Pioner 14 Fisheriä. Näitä veneitä voidaan tietysti käyttää myös muihin toimintoihin, kuten kuljetukseen ja vesiurheiluun.
Kalastusveneitä on saatavana useina malleina ja kokoina. Kalastusveneen valinnassa tärkeintä on kalastukseen sopiva malli. Syvänmeren kalastus avomerellä asettaa kalastusveneelle erilaiset vaatimukset kuin urheilukalastus matalammilla sisävesillä ja joissa.

Kalastus on helppoa veneen kaikilta puolilta, ja vene on helppokäyttöinen, vankka ja kestävä. Pioner 14 Fisher on erityisesti kalastajien suunnittelema, ja se täyttää kaikki nykyaikaisen kalastusveneen vaatimukset. Kalastusveneen hankinnassa on otettava huomioon myös sen koko, kuinka monta henkilöä siihen mahtuu ja kuinka helppo se on tarvittaessa nostaa peräkärryyn tai maihin.