Pioner 16 Explorer

Tämä uusi monikäyttöinen vene tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Pioner 16 Explorer on perinteisen huviveneen ja pienveneen risteytys.

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

8,903 EUR

6 (CE-kategoria C DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Pioner 16 Explorer on käytännöllinen ja monipuolinen konsolivene, jolla on monenlaisia käyttömahdollisuuksia. Monet arvostavat mallin tilavia sisätiloja ja 60 hv:n moottorinsa ansiosta malli on nopea ja taloudellinen.
Pioner 16 Explorer on rakennettu hyödyntäen yli 60 vuoden kokemusta polyeteeniveneiden valmistuksessa. Moderni muotoilu sisältää useita upeita ratkaisuja. P16 voidaan varustaa erilaisilla varustekokoonpanoilla, kuten leveä konsoli, yksi tai kaksi kapeaa konsolia hydraulisella ohjauksella, useita istuinratkaisuja ja muita käytännöllisiä lisävarusteita.

Vene on helposti plaanaava, se on erittäin merikelpoinen ja itsetyhjentyvä. Se on hyväksytty jopa 60 hevosvoimaiselle moottorille ja sillä on hyvä nopeuspotentiaali. Jos valitset pienemmän moottorin, saat todella tehokkaan veneen. P16 on Norjassa valmistettu vene, joka soveltuu koko perheelle kalastus-, hyöty- ja urheilukäyttöön.

Yksityiskohdat
Paino 393 kg
Pituus 507 cm
Leveys 210 cm
Suurin henkilömäärä 6
Suurin hevosvoimateho 60 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 11 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli 9 jalkaa

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.