Pioner 16 Explorer

Uusi monitoimiveneemme tarjoaa monia etuja

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

9,141 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Pioner 16 Explorer on rakennettu hyödyntäen yli 60 vuoden kokemusta polyeteeniveneiden valmistuksessa. Sen moderni muotoilu sisältää useita upeita ratkaisuja. Tarjolla on monia kokoonpanoja, kuten leveä konsoli, yksi tai kaksi kapeaa konsolia hydraulisella ohjauksella, useita istuinjärjestelyjä ja muita käytännöllisiä lisävarusteita.

Vene on helposti plaanaava, se on erittäin merikelpoinen ja itsestään tyhjenevä. Se on sertifioitu jopa 60 hevosvoimaiselle moottorille ja sillä on hyvä nopeuspotentiaali. Se on optimaalinen, Norjassa valmistettu vene monipuoliseen mökki- ja perhe-, hyöty- ja työkäyttöön, joka on tarjolla markkinoilla.

Yksityiskohdat
Paino 393 kg
Pituus 507 cm
Leveys 210 cm
Suurin henkilömäärä 6
Suurin hevosvoimateho 60 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 11 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli 9 jalkaa

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.