PIONER 16 EXPLORER

PIONER 16 EXPLORER

HINTA ALKAEN: 8,829 EUR

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Paino 393 kg
Pituus 507 cm
Leveys 210 cm
Suurin henkilömäärä 6
Suurin hevosvoimateho 60 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 11 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli 9 jalkaa

UUSI MONITOIMIVENEEMME TARJOAA MONIA ETUJA

Pioner 16 Explorer on rakennettu hyödyntäen yli 60 vuoden kokemusta polyeteeniveneiden valmistuksessa. Sen moderni muotoilu sisältää useita upeita ratkaisuja. Tarjolla on monia kokoonpanoja, kuten leveä konsoli, yksi tai kaksi kapeaa konsolia hydraulisella ohjauksella, useita istuinjärjestelyjä ja muita käytännöllisiä lisävarusteita.

Vene on helposti plaanaava, se on erittäin merikelpoinen ja itsestään tyhjenevä. Se on sertifioitu jopa 60 hevosvoimaiselle moottorille ja sillä on hyvä nopeuspotentiaali. Se on optimaalinen, Norjassa valmistettu vene monipuoliseen mökki- ja perhe-, hyöty- ja työkäyttöön, joka on tarjolla markkinoilla.

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.