PIONER 17 FLEXI

PIONER 17 FLEXI

HINTA ALKAEN:12,748 EUR

Värit:

Vakioväri

Paino 390 kg
Pituus 520 cm
Leveys 215 cm
Suurin henkilömäärä 6 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 80/ 59,7
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 4,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 4,25 m

VAUHTIA, MUKAVUUTTA JA MONIKÄYTTÖISYYTTÄ NÄYTTÄVÄSTI MUOTOILTUNA

Pioner 17 Active on tarkoitettu aktiiviselle veneilijälle. Veneessä on mm. automaattinen vedenpoisto, keskellä kaksoispulpetti ja ruostumattomat sivukaiteet vakiovarusteena. Veneeseen on mahdollista hankkia myös joukko lisävarusteita, esim. kulkuvalot, uimaportaat, pehmustetut istuimet ja selkätuki.

Vankkatekoinen ja uskomattoman merikelpoinen sekä laadukkaasti muotoiltu yleisvene. Pioner 17 Flexi on käyttö- ja pulpettivene koko perheelle. Lisäksi se sopii moniin erilaisiin tarkoituksiin, kuten sukeltamiseen ja vesiurheiluun. Flexissä on paljon lattiatilaa, ja siihen on mahdollisuus asentaa myöhemmin ylimääräisiä istuinlaatikoita.

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.