Pioner 17 Flexi

Vauhtia, mukavuutta ja monikäyttöisyyttä näyttävästi muotoiltuna. Tämä vankka vene asettuu täydellisesti veden pinnalle. Aallonkestävä ja miellyttävä ajaa. Hienosti muotoiltu, vankka ja uskomattoman merikelpoinen – Pioner 17 Flexi kantaa nimensä ansaitusti!

Värit:

Vakioväri

Perushinta:

14,228 EUR

6 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Pioner 17 Flexi on tarkoitettu aktiiviselle veneilijälle. Veneessä on mm. automaattinen vedenpoisto, keskellä kaksoisohjauskonsoli, tuulilasi ja tuulilasin suojakaari sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut sivukaiteet vakiovarusteina. Veneeseen on mahdollista hankkia myös joukko lisävarusteita, esim. valot, uimaportaat, pehmustetut istuimet ja selkänojat.

Vankkatekoinen ja uskomattoman merikelpoinen sekä laadukkaasti muotoiltu yleisvene. Pioner 17 Flexi soveltuu sekä ammattikäyttöön että vapaa-ajan käyttöön, ja se sopii moniin erilaisiin tarkoituksiin, kuten sukeltamiseen ja vesiurheiluun. Pioner 17 Flexi on tilava ja varustettu kahdella sivupenkillä, jotka voidaan taittaa pois, kun niitä ei käytetä. Myös matkatavaroille on riittävästi tilaa: etuistuimen säilytystila, kansiluukku kiinnitysköysiä varten, suuri takaistuin, jossa on säilytystilaa varusteille sekä ankkureille ja köysille. Takaistuimen tyynysarja ja pehmustettu selkänoja.

Pioner 17 Flexiin suosittelemme 50–70 hv:n moottoria.

Yksityiskohdat
Paino 390 kg
Pituus 520 cm
Leveys 215 cm
Suurin henkilömäärä 6 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 80/ 59,7
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 4,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 4,25 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.