Pioner 17 Flexi

Vauhtia, mukavuutta ja monikäyttöisyyttä näyttävästi muotoiltuna

Värit:

Vakioväri

Perushinta:

14,353 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Pioner 17 Active on tarkoitettu aktiiviselle veneilijälle. Veneessä on mm. automaattinen vedenpoisto, keskellä kaksoispulpetti ja ruostumattomat sivukaiteet vakiovarusteena. Veneeseen on mahdollista hankkia myös joukko lisävarusteita, esim. kulkuvalot, uimaportaat, pehmustetut istuimet ja selkätuki.

Vankkatekoinen ja uskomattoman merikelpoinen sekä laadukkaasti muotoiltu yleisvene. Pioner 17 Flexi on käyttö- ja pulpettivene koko perheelle. Lisäksi se sopii moniin erilaisiin tarkoituksiin, kuten sukeltamiseen ja vesiurheiluun. Flexissä on paljon lattiatilaa, ja siihen on mahdollisuus asentaa myöhemmin ylimääräisiä istuinlaatikoita.

Yksityiskohdat
Paino 390 kg
Pituus 520 cm
Leveys 215 cm
Suurin henkilömäärä 6 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 80/ 59,7
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 4,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 4,25 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.