Pioner 10 Classic

Mukava ja urheilullinen laatuvene. Pioner 10 soveltuu erinomaisesti vetoveneeksi tai huviveneeksi sekä merelle että sisävesille.

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

2,677 EUR

3 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)

Kuvaus

Pioner 10 Classic on näppärä ja turvallinen vene, joka on helposti hallittava ja ohjattava. Se sopii hyvin eri-ikäisille veneilijöille.

Moderni malli on itsetyhjentyvä, vankka, kevyesti liukuva ja helpposoutuinen. Pioner Classic 10 asettuu turvallisesti veteen ja sen käyttöalue on laaja. Siitä nauttivat niin pienet kuin suuretkin veneilijät. Veneessä on tilaa kolmelle hengelle ja se on hyväksytty 9,9 hevosvoimaiselle moottorille.

Yksityiskohdat
Paino 120 kg
Pituus 323 cm
Leveys 147 cm
Suurin henkilömäärä 3 (CE-kategoria C/D DNV Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 9,9/ 7,4
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 2,75 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 2,75 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.