PIONER 10 CLASSIC

PIONER 10 CLASSIC

HINTA ALKAEN: 2,594 EUR

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Paino 120 kg
Pituus 323 cm
Leveys 147 cm
Suurin henkilömäärä 3 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 9,9/ 7,4
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 2,75 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 2,75 m

MUKAVA JA HELPOSTI AJETTAVA LAATUVENE

Uusi Pioner 10 Classic on näppärä ja turvallinen vene, joka on helposti hallittava ja ohjattava. Vene sopii täydellisesti eri-ikäisille veneilijöille.

Moderni malli on itsetyhjenevä, vankka, kevyesti liukuva ja helpposoutuinen. Pioner 10 Classic on turvallinen vene, jonka käyttöalue on laaja. Siitä nauttivat niin pienet kuin suuretkin veneilijät. Veneessä on tilaa kolmelle hengelle ja sen konetehoksi on hyväksytty 8 hevosvoimaa.

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.