Pioner 10 Classic

Mukava ja helposti ajettava laatuvene

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

2,677 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Uusi Pioner 10 Classic on näppärä ja turvallinen vene, joka on helposti hallittava ja ohjattava. Vene sopii täydellisesti eri-ikäisille veneilijöille.

Moderni malli on itsetyhjenevä, vankka, kevyesti liukuva ja helpposoutuinen. Pioner 10 Classic on turvallinen vene, jonka käyttöalue on laaja. Siitä nauttivat niin pienet kuin suuretkin veneilijät. Veneessä on tilaa kolmelle hengelle ja sen konetehoksi on hyväksytty 8 hevosvoimaa.

Yksityiskohdat
Paino 120 kg
Pituus 323 cm
Leveys 147 cm
Suurin henkilömäärä 3 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 9,9/ 7,4
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 2,75 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 2,75 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vasaus

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.