Laatuaikaa perheelle vesillä

Koko perheen veneretki on upea tapa kokea luontoa ja viettää aikaa yhdessä. Ympäristöön tutustuminen veden päältä on hauskaa ja mielenkiintoista. Silloin maailma näyttää erilaiselta.

Veden pinnan kimallus, hiuksia hyväilevä tuuli ja tunne siitä, että on yhtä luonnon kanssa. Saatat löytää pienen aution saaren ja nauttia sen rannalla maistuvan lounaan. Veneellä voit lähteä löytöretkille, katsella lintuja ja nähdä hyvällä onnella hylkeen. Kun haluat kiinnittää veneen koskemattoman lahden tai luodon rantaan tai vetää sen hienolle uimarannalle, matkasta tulee mukavampi, kun otat muutaman seikan huomioon.

Kun suunnittelet matkan ja tutustut sääennusteisiin, on helppoa pukeutua oikein ja varata mukaan riittävästi polttoainetta. Lapsilla riittää energiaa, joten he haluavat pysähtyä monissa paikoissa. Kun selvität etukäteen, missä on uimarantoja ja jäätelökioskeja, on helppoa pitää taukoja.

Mukaan kannattaa ottaa haavi, jotta lapset voivat yrittää pyydystää sillä kaloja. Eläimiä ja luontoa voi tarkastella lähietäisyydeltä kunnon kiikarien avulla. Se on mielenkiintoista.
Muista aina, että ajon aikana täytyy käyttää kelluntaliivejä.

Testaa veneenvalintatoimintomme
Kaikki mitä veneretkellä tarvitaan