Veneilykausi 2020 on alkanut! Kokoa itsellesi parhaiten soveltuva vene veneenvalintatoimintomme avulla.

1. Millaisen veneen haluat?

Me Pionerilla olemme tietysti sitä mieltä, että vene-elämä on parasta elämää. Siksi odotamme (kuten varmaan sinäkin) jo nyt seuraavaa veneilykautta ja upeaa tunnetta, jonka vuoden ensimmäinen veneretki saa aikaan. Olosuhteet kuitenkin muuttuvat. Perheeseen on ehkä tullut uusia jäseniä tai kalastusharrastus vaatii lisää tilaa. Silloinkin löydät täydellisen veneen Pionerin valikoimasta. Siinä on kaikki tarvittava mukaville koko perheen tai ystäväporukan veneretkille sekä yleisveneitä kaikkiin tarkoituksiin. Lisäksi voit suunnitella itsellesi parhaiten soveltuvan veneen.

2. Rakenna oma veneesi

Kannatamme valinnanvapautta. Nykyisenä tai tulevana veneenomistajana tunnet tilanteesi parhaiten. Siksi olemme laatineet ainutlaatuisen toiminnon, jonka avulla voit koota oman veneesi – tarvitsematta tyytyä vakioratkaisuihin. Kun valitset kaiken yksityiskohtia myöten, näet tulevan veneesi valmistuvan muutamassa minuutissa.
Aloita valitsemalla lähtökohdaksi vakiomalli eli rungon koko. Tämän jälkeen voit mukauttaa esimerkiksi seuraavat:
Rungon väri
Sivukaiteet
Moottorin malli
Ohjauskonsoli
Mukavuus
…ja paljon muuta!

3. Yhteyden ottaminen

Kun olet tyytyväinen tekemiisi valintoihin tulevaa venettäsi varten, varmistamme, että siitä alkaen kaikki sujuu helposti. Anna yhteystietosi, niin paikallinen jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyden aloittaakseen keskustelun veneestäsi.

Jos halaut muutoksia veneeseesi, voit tehdä niitä niin monta kertaa kuin haluat.

Tiivistelmä:
Veneilykausi 2020 on alkanut! Rakenna oma veneesi!