NORJALAISTA LAATUA – HELPPOA VENEILYÄ

Pioner-veneitä on valmistettu Norjassa jo vuodesta 1959. Veneitä on myyty maailmanlaajuisesti lähes 350 000 kappaletta.

EUROOPANLAAJUINEN MYYNTIVERKOSTO

Pioner on yksi Norjan myydyimpiä venemerkkejä. Sen myynti kasvaa vahvasti myös Euroopassa, mistä olemme todella ylpeitä.

Ainutlaatuiset, rotaatiovalusta valmistetut veneet ovat suosittuja Norjassa. Veneitä myydään myös Saksaan, Ruotsiin, Tanskaan, Suomeen, Isoon-Britanniaan, Islantiin, Alankomaihin, Ranskaan, Espanjaan ja Sveitsiin.

Pionerin valikoimaan kuuluu tällä hetkellä kymmenen venemallia. Ne soveltuvat yhtä hyvin sisävesille kuin rannikkokäyttöönkin.

 

YLIMÄÄRÄISTÄ TURVAA VENEENOSTAJALLE

Pionerin tavoitteena on, että kaikilla Pioner-veneillä on norjalaisen Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) -luokituslaitoksen tyyppihyväksyntä. Veneenostajalle se on ylimääräinen turvallisuustakuu.

Luokituslaitos valvoo veneiden tuotantoa, testaa ja hyväksyy venemalleja ja varmistaa näin sen, että Pioner-veneet täyttävät EU-direktiivien ja -asetusten CE-merkinnöille asettamat vaatimukset. Vuonna 2016 Det Norske Veritas (DNV GL) on uudelleensertifioinut kaikki Pioner-veneiden mallit EU:n uuden huvivenedirektiivin (2013/53/EU) mukaisiksi.

 

AINUTLAATUINEN VALMISTUSMENETELMÄ

Pioner-veneet on valmistettu rotaatiovaletusta polyeteenistä, joka on erittäin lujatekoinen ja kulutusta kestävä materiaali. Veneisiin on myös lisätty UV-suojaus. Rotaatiovalun avulla veneet valetaan yhtenä kappaleena ilman saumoja. Ne kestävät huoletta kovaakin rasitusta kuten kolhuja ja iskuja, suuria lämpötilaeroja ja auringonpaistetta.

Veneet ne ovat lähes huoltovapaita ja niiden käyttöikä on pitkä. Kaikki nämä ominaisuudet ovat tehneet Pioner-veneistä suosittuja.

Myös ympäristöasiat ovat meille tärkeitä, ja modernit Pioner-veneet onkin valmistettu täysin kierrätettävästä materiaalista.

Tuotantoamme valvotaan hyvin tarkkaan. Noudatamme ISO-sertifioitua laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmää. Tämä yhdistettynä henkilökunnan vankkaan osaamiseen takaa Pioner-veneiden korkean laadun.

Veneily Pionerilla on käytännöllistä ja helppoa.

 

Pioner 13 robåt