PIONER VIKING PRO

HINTA ALKAEN: 6,339 EUR

ERINOMAISEN MERIKELPOINEN KÄYTTÖVENE

Tämän tilavan ja käytännöllisen 15,5-jalkaisen V-runkoveneen suosio on pysynyt vankkumattomana jo vuosikausia. Sitä myydään enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tämä turvallinen ja varma vene kestää kovaakin käyttöä. Moniin tarkoituksiin soveltuva ja helppokäyttöinen vene on oikea valinta vuokraveneeksi, merenkulkuun, harrastajakalastajille ja veneilyn opettelemiseen.

Korkeat laidat varmistavat kuivan ja mukavan venematkan aallokossakin. Muita etuja ovat merikelpoisuuden varmistavat ominaisuudet, vain vähäinen kunnossapitotarve ja itsetyhjentyvyys. Pioner Vikingissä on väljät tilat kuudelle henkilölle. Sen konetehoksi soveltuu 30–40 hevosvoimaa.

Varustamme veneet ammattilaiskäyttäjille heidän toiveittensa ja tarpeittensa mukaan. Saatavana on lisävarusteita, värivaihtoehtoja ja muita mukautusratkaisuja.

Värit:

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.

PIONER VIKING PRO
TEKNISET TIEDOT:

Paino 340 kg
Pituus 450 cm
Leveys 190 cm
Suurin henkilömäärä 6 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 40 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 4,0 m / 13,1 Jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli 4,25 m