Pioner Multi III Pro

Ammattilaisten suosikki

Värit:

Vakioväri

Tilausväri

Perushinta:

13,990 EUR

8-10 (CE category C/D DNV-GL Certification)

Kuvaus

Ammatikseen vesillä liikkuvat ihastuivat tähän yleiskäyttöiseen veneeseen jo kauan sitten. Siinä on suuri kantavauus. Multi III esiteltiin vuonna 2014. Se on koko maailmassa myydyin mallimme. Se on erittäin vakaa ja turvallinen. Tämä kestävä työjuhta on käytännöllinen, käyttökelpoinen, tehokas ja vankkatekoinen. Pioner Multi on tarkoitettu useisiin ja vaihteleviin tarkoituksiin. Se pitää minkä lupaa myös vaativissa olosuhteissa.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Punaisen ristin kaltaiset järjestöt ovat käyttäneet sitä jo pitkään. Sukeltajien, kalankasvattajien ja pienvenesatamissa työskentelevien mielestä se soveltuu heidän käyttöönsä täydellisesti. Lisäksi lampaidenkasvattajat, poronhoitajat, metsästäjät ja urakoitsijat ovat valinneet Multi-mallin. Veneen moottorin konetehoksi suositellaan 50–80 hevosvoimaa, mutta yhtä hyvin se kulkee perämoottorilla, jonka teho on vain 10 hevosvoimaa. Mallin kantokyvyksi on hyväksytty 1 122 kiloa ja siinä on tilaa jopa 10 hengelle.

Keulaportti on 92 senttiä leveä ja se lasketaan alas ruostumattomalla vinssillä, mikä helpottaa veneeseen astumista ja siitä poistumista sekä lastaamista ja purkamista. Pioner Multiin on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla vene voidaan räätälöidä vastaamaan käyttäjän erityisvaatimuksia.

Varustamme veneet ammattilaiskäyttäjille heidän toiveittensa ja tarpeittensa mukaan. Saatavana on lisävarusteita, värivaihtoehtoja ja muita mukautusratkaisuja.

Yksityiskohdat
Paino 466 kg
Pituus 530 cm
Leveys 215 cm
Suurin henkilömäärä 8-10 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 80/ 59,7
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 3,25 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 3,5 m

Minimaalinen huolto

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

Pitkä käyttöikä

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

Vakaus

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

Turvallisuus

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas (DNV) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.