PIONER VIKING

HINTA ALKAEN: 6,339 EUR

SPORTTINEN SAARISTOJEEPPI TAI TILAVA KÄYTTÖVENE

Pioner Viking liukuu kevyesti ja sen meriominaisuudet ovat erittäin hyvät. Veneessä on korkeat laidat ja se sopii erinomaisesti koko perheen veneeksi.

Pioner Viking on itsetyhjenevä ja siinä on vakaa runko. Vakiomallissa on kolme lukittavaa tilaa laukuille, varusteille ja polttoainesäiliölle. Veneessä on hyvin tilaa kuudelle hengelle. Lisävarusteet, kuten targakaari valoilla, ruostumattomat kaiteet, pehmustetyynyt, tuulilasi ja tuulilasikehys, tekevät Pioner Vikingistä houkuttelevan vaihtoehdon, jonka vauhtipotentiaali on tarvittaessa kova.

Värit:

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Pioner vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Pioner-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Pioner-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Pioner-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Pioner-käyttäjille.

PIONER VIKING
TEKNISET TIEDOT:

Paino 340 kg
Pituus 450 cm
Leveys 190 cm
Suurin henkilömäärä 6 (CE-kategoria C DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 40 hv
Rikipituus Pitkä
Ohjauskaapeli 4,0 m
Kaasu-/vaihdekaapeli 4,25 m