Pioner Multi Proff

Pioner Multi Pro

Ammattilaisten suosikki

Venettä ammattitarkoituksiin käyttävät ovat jo pitkään suosineet monitoimivenettä, jolla on todella hyvä kantokyky. Multi III -malli lanseerattiin markkinoille vuonna 2014, ja se on Pionerin myydyin malli maailmanlaajuisesti. Vene on käytössä vankka ja turvallinen. Tämä sinnikäs ja joustava työhevonen on oikea vesien neliveto: käytännöllinen, helppokäyttöinen, tehokas ja vankka. Pioner Multi on suunniteltu ja valmistettu selviämään vaihtelevista ja vaativistakin olosuhteista.

Muun muassa puolustusvoimat, poliisi, palo- ja pelastusviranomaiset sekä Punainen Risti ovat luottaneet Pioner Multiin jo pitkään. Venettä käyttävät ahkerasti myös kalastajat, sukeltajat ja muut veneilyn ammattilaiset. Jopa poroja hoitavat saamelaiset, metsästäjät ja ammattikalastajat käyttävät sitä apunaan. Veneen moottorin konetehoksi suositellaan 50–80 hevosvoimaa, mutta yhtä hyvin se kulkee perämoottorilla, jonka teho on vain 10 hevosvoimaa. Mallin kantokyvyksi on hyväksytty 1 122 kiloa ja siinä on tilaa jopa 10 hengelle.

Keulaportti on 92 senttiä leveä ja se lasketaan alas ruostumattomalla vinssillä, mikä helpottaa veneeseen astumista ja siitä poistumista sekä lastaamista ja purkamista.  Pioner Multiin on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla vene voidaan räätälöidä vastaamaan käyttäjän erityisvaatimuksia.

HINTA: alk. 9 950 €
ilman moottoria ja varusteita

Paino (kg)

466

Leveys (cm)

215 (Keulaportin leveys: 92 cm)

Pituus (cm)

530

Matkustajia enintään

8-10 (C/D luokka)

Enintään hv

80

Runkopituus

Pitkä

Vakiovärit

Punainen, valkoinen marmori tai tummanharmaa (Dark Line).

Sertifiointi

CE-luokka C / D, DNV-GL

Enimmäisnopeus

33 solmua

Ohjauskaapeli

3,25 m

Kaasu-/vaihdekaapeli

3,5 m

  • Ammattikäyttö
  • Sukellustehtävät
  • Kalastus
  • Poliisi, palo- ja pelastusviranomaisten käyttö
  • Julkiset ja vapaaehtoisjärjestöt
  • Kalastus, maanviljely, metsästys
  • Huvikäyttö
  • Mökkivene

Ylimääräinen säilytyslaatikko, leveä tai kapea ohjauskonsoli, tuulilasi, tuulilasikehys, kaidesetti, targakaari valoilla, tyyny takapenkille ja ylimääräinen istuinlaatikko, pulpetin suojahuppu, pulpetti, uimaportaat ja kaikuluotain.