320 STEADY BY PIONER

HINTA ALKAEN: 1,902 EUR

320 STEADY BY PIONER ON TUKEVA, TURVALLINEN JA VAKAA VENE

Malli on itsestään tyhjenevä, kantavuudeltaan runsas ja ajo-ominaisuuksiltaan erinomainen, varustettu 9,9 tai 15 hv:n moottorilla. Alumiinikiskot vakiona sekä suuri, lukittava säilytystila polttoainesäiliölle ja varusteille. Konsoli, jossa on vedenpitävä säilytystila ja tilaa instrumenteille, on saatavana lisävarusteena.

Konsoli on helppo irrottaa veneen koon pienentämiseksi. Kaikki Steady-veneet ovat saatavina punaisina tai tummanharmaina.

Värit:

MINIMAALINEN HUOLTO

Nämä veneet tarvitsevat vain vähän kunnossapitoa. Silloin käyttäjille jää enemmän aikaa nauttia helposta veneilystä. Jos Steady vaurioituu, se on helppo korjata.

PITKÄ KÄYTTÖIKÄ

Steady-veneet valmistetaan UV-stabilointiainetta sisältävästä muovista, joten veneen väri ei haalistu ja sen materiaali kestää pitkään.

VAKAUS

Steady-veneet ovat vakaita ja turvallisia vakautensa ja muotonsa ansiosta. Näiden veneiden kaksoispohjarakenne tekee niistä pehmeäkulkuisia, kantavia ja turvallisia.

TURVALLISUUS

Steady-malleilla on riippumattoman kolmannen osapuolen Det Norske Veritas Germanischer Lloydon (DNV-GL) sertifointi. Tämä merkitsee turvallisuutta Steady-käyttäjille.

320 STEADY BY PIONER
TEKNISET TIEDOT:

Paino 115 kg
Pituus 310 cm
Leveys 145 cm
Suurin henkilömäärä 4 (CE-kategoria C/D DNV-GL Sertifiointi)
Suurin hevosvoimateho 15 hv
Rikipituus Lyhyt
Ohjauskaapeli 11 jalkaa
Kaasu-/vaihdekaapeli